Rekonstrukce podsklepené terasy

Reklama
JJ Jakub Jehlicka @jakub.jehlicka před 4 roky08.07.2019 16:38:00
Rekonstrukce podsklepené terasy

Dobrý den.
Pustil jsem se do rekonstrukce terasy. Myšlena byla :
Obouchat stávající dlažbu, zkontrolovat podkladní beton, když bude ok natřít tekutou lepenkou, poté použít ukončovací klempířské prvky a následně nalepit dlažbu (60x60x2 cm) .
Jenže teď jsem do toho sáhnul a všechno je jinak. Dlažby byly dvě vrstvy, potom je cca 6-8cm vrstva betonu- ten drží pěkně, nedrolí se apod. v jednom místě jsem si udělal sondu abych zjistil tlouštku vrstvy betonu a narazil jsem na terasovou dlažbu, která je usazená v betonové šlupce a celé je to podsypané asi 10cm písku... pak uz následuje samotná stropní konstrukce.
Nechce se mi to vybourávat úplně všechno, protože pak bych místo zamýšlených 6 cm betonu musel dělat skoro 20cm.
Tudíž bych stávající beton rád zachoval, sondu zabetonoval, použil tekutou hydroizolaci a pak položil dlažbu, jenže beton je spádovaný tak všelijak a já bych to potřeboval trochu vyrovnat abych vůbec byl schopný tam tu dlažbu nalepit. v nejhlubšim místě bych potřeboval přidat 40mm materiálu. na beton je to málo, na nivelačku asi hodně ... nějaké nápady co s tím?
Přikládám pár fotek pro představu.
Moc díky za rady, Jakub

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.