Terasa - tepelná a hydroizolace

Rubriky:

Reklama
JK Jan Kudrna @jan.kudrna618 před 5 roky10.07.2019 10:16:00
Terasa - tepelná a hydroizolace

Dobrý den,
Obracím se na Vás s radou ohledně hydro a tepelné izolace balkónu. Cca před rokem jsme dělali rekonstrukci a z politických důvodů bylo naprosto neprůchozí tepelně izolovat z venkovní strany, takže se udělala izolace vnitřní (stále si myslím, že to nebylo dobře).V přiloženém nákresu jsem se pokusil načrtnout skladbu stávajícího stropu. V horní skladbě izolace asi IPA (cca 40let) na které je položená dlažba. Když začala propouštět, tak na dlažbu byla položena nová izolace (20let zpět) a opět další dlažba. Nyní se dostáváme do stavu, kdy obě izolace jsou na hraně (spíš za hranou) své životnosti a je třeba je vyměnit. Bojím se tepelného mostu a stavu, kdy nám začne nad sádrokartonem kondenzovat voda a tvořit se plíseň. Rád bych Vás poprosil o radu jak by mělo být správně vyřešeno. Mnohokrát děkuji. Honza

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.