Zateplení stropu-Bungalov

Rubriky:

Reklama
MZ Marty Zapletal @marty.zapletal před 5 roky15.07.2019 21:49:00
Zateplení stropu-Bungalov

Ahoj všem, jsem tady nový a jsem laik, takže mile rád si nechám poradit.máme menší bungalov a firma, která nám dělala hrubou stavbu a s tím i střechu, tak rovnou dělali i zákop z prken.Máme mít zatepleny pouze strop a to 40cm kamen. vaty.Avsak nevím jak dáme difuzni folii pod již provedený zákop?Určitě bych nechtěl na pochozi prkna dávat něco ve stylu isover cross...jsou to zbytečné penize navic, když už tam je jedna pochozi podlaha.Jak to nyni řešit? Osobně když to vezmu od spodu, když stojím v interiéru a dívám se na strop - dal bych rošt pro sdk, panely sdk, instalační mezera, paroteska, 40cm vaty které se stáhnou těma "pavoukama" a dodržím mezeru aby se izolace nedotykala prken...ale tu difuzni tam nemám jak dát a celý zaklop z vrchu nechci vybouchavat(pohyb pod střechou a manipulace tam se vsim.Je to důležité, dát tam tu difuzni folii...když jsou i mezery mezi prkny?Nemohlo by to tama "odcházet" přes ně..? Nebo jak to udělat?Díky moc všem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.