Slabý tlak/proud studené vody

Reklama
SJ Sasa Janova @sasa.janova před 4 roky30.07.2019 17:49:00
Slabý tlak/proud studené vody

Dobrý den
Koupila jsem si byt ve kterém se při spuštění vody střídala studená a teplá, ať už kohoutek byl otočený na teplou či studenou. Po rekonstrukci bytu teplá a horká tečou silným proudem a pouze když chci studenou, tak to teče hodně slabě..

Čím to může být způsobené? Když jsem se ozvala předsedkyni našeho družstva, sdělila mi, že nejsou žádné družstvo, ale SVJ a že toto si musím zařídit sama, a hradit si to budu také sama. (Sama má paní postavenou pračku ve společenských prostorách a pere na účet celého domu).

Přišlo mi to zvláštní, protože co vím, sousedka pode mnou si v zimě stěžovala na chladné stoupačky, tak přišel pán topenář a kontroloval jak její byt tak byt pod dni a můj, který je nad ní. Paní by nezaplatila ani korunu, je to taková podivínka...

Prosím, poraďte kdo co ví o tomto problému.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.