Výběr nového termostatu

Výběr nového termostatu

Dobrý den
Chystám se na výměnu nového kotle a s ním spojenou výměnu termostatu a u termostatu bych chtěl poradit jaký vhodný typ zvolit.
Bydlím v bytovém domě kde mám vlastní zdroj vytápění (plynový kotel - kondenzační immergas) kotel slouží i k ohřevu teplé vody. Kotel je umístěný ve sklepě (1PP) byt je umístěný v patře (2NP) mezi bytem a kotlem je tedy ještě jeden byt. Byt má klasické radiátory a v obytné místnosti mám teplovzdušný krb. V současné době mám bezdrátový termostat který sepne v požadovanou hodinu nic víc. Od nového termostatu bych požadoval aby reagoval na venkovní teplotu (ekvitermní regulace) a aby uměl pracovat s jednotlivými místnostmi ovládání radiátorových hlavic (jde mi o to kdy centrální termostat je v obývací místnosti kde zatopím v krbu kotel vypne ale nestihne natopit koupelnu kde je zima - přenášet termostat se mi úplně nechce :) ) . Koukal jsem na netatmo, honeywell a třeba i elctrobock ale občas ten popis není dostatečný. Neřešil někdo z vás podobný problém ? Díky za každou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

63 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.