Prizdivka stěny v koupelně

Reklama
JH Jana Holubová @jana.holubova992 před 4 roky11.08.2019 08:03:00
Prizdivka stěny v koupelně

Dobrý den, plánujeme rekonstrukci koupelny, která "sousedi" s ložnici našich sousedů, takže chceme co nejvíc eliminovat případný hluk. Vzhledem k dispozici domu není možné mít koupelnu jinde. Dotaz:
1) je nutné prizdit kousek zdi směrem k sousedům, plocha necelé 2 m2, abychom měli jednu celistvou zeď. Nabízí se např prizdit ytongem o tloušťce 15 cm. Je toto správná volba a případně je vhodné mezi prizdivka a stávající zeď vložit nějakou izolaci nebo rovnou nalepit?
2) chceme zde mít vanu i sprchový kout. Jak eliminovat případný hluk. Vody ani odpady nebudou v obvodové zdi. Je vhodné např vypenit prostor pod vanou, aby se omezil hluk? Sprcha bude celo-vyzdena, je zde riziko přenosu hluku k sousedům?

Díky za odpovědi a případně tipy, co vylepšit. J.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.