skladba podlahy v koupelně

Reklama
PM Pat Mat @pat.mat142 před 4 roky27.08.2019 10:24:00
skladba podlahy v koupelně

Dobrý den.
Mám dilema se skladbou podlahy v rekonstruované koupelně, resp. sprchovém koutu. Ten je umístěn v rohu koupelny, bude vyzděný a instalován sprchový žlábek . Stav nyní: na podkladní beton byla provedena hydroizolace asfaltovými pásy, postaveny příčky z porobetonu. Chystám se položit podlahový polystyren v tloušťce 8+5cm, na to systémovou desku, teplovodní topení, zalití betonem. Ve sprchovém koutě podlahové topení nebude.
Otázka do pranice: mám položit polystyren v celé koupelně i se sprchovým koutem a zalít betonem naráz (to mám ale strach, že netrefím správný spád ke sprch. žlábku) nebo sprchový kout oddělit a polystyren vůbec nedávat (mám trochu obavu ze sedání polystyrenu a praskání ve spárách dlažby) a dobetonovat se spádem dodatečně?
Ještě dotaz k zalití podlahovky betonem. Nechal bych si přivézt z betonárky polosuchý beton frakce 0-4 a smíchal s plastifikátorem. Jakou správnou konzistenci by měl beton mít, resp. jaké množství plastifikátoru použít? Např. na jedny stavební kolečka, ať se to lépe počítá..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.