Betonování sprchy - dotaz na postup prací

Rubriky:

Reklama
TV Tomáš Vávra @tomas.vavra před 4 roky31.08.2019 09:28:00
Betonování sprchy - dotaz na postup prací

Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně provedení sprchového žlabu, zdali je vše provedeno správně. Jedná se o dřevostavbu a postup prací byl následující: betonové podlahy provedeny v květnu 2019, vynechání místa pro sprchový žlab 90 x 160 cm. Teď v pondělí byl zabetonovaný sprchový žlab cementovým potěrem výšky cca 5 cm. V úterý byl cementový potěr pochozí a ve čtvrtek byl potěr natřen poprvé jednosložkovou hydroizolací ceresit cl 51 a v pátek byl proveden hydroizolací druhý nátěr. Je to tak dobře, jde mi, jestli se bude mít vlhkost z betonu kam dostat a nezvedne třeba dlaždice nebo něco podobného. Jinak pod betonovou podlahou je xps 10 cm a pod tím betonová deska cca 20 cm betonu a až níže je izolace provedena ze svařované fólie, je to tzv. dvoustupňová deska. V pondělí mají pokládat dlažbu na podlahu do sprchy. Můžou nebo je to špatně a mám je ještě zastavit ? Děkuji moc za Vaše názory a odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.