starý dum dočasná otop soustava

starý dum dočasná otop soustava

Dobrý den chtěl bych poradit o dočasné otop soustavě podědil jsem po příbuzném stary cihlový dům nezatepleny 170 m2 a začal jsem řešit topeni pozval jsem si firmu na tč po diskuzi my pán spočítal na hrubo Tz na 16 kw a a došel jsem k závěru že je tet zbytečné kupovat tč na 16 kw když chci zateplovat dum tč by pak bylo zbytečně nad dimenzované tak že tet řeším dočasné topeni zhruba na 5 let než bude rekonstrukce domu momentálně je tu kotel na tuha paliva viadrus 1 emisní třídy , krbová kamna s výměníkem s nedostatečným výkonem do vody a 2x tč vzduch vzduch od toshiby (Obývací pokoj ,veranda) a já přemýšlím o koupě dalšího tč vzduch vzduch a nebo o silnějších krbovych kamnech s výměníkem a nevím jakou z těch variant z volit

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.