Zakalena voda ve studni

Reklama
AV Alfons Veliky @alfons.veliky před 4 roky22.09.2019 21:21:00
Zakalena voda ve studni

zdravim,
koupili jsme domek a bydlime v nem cca dva tydny. je to novostavba, ale delala se dlouho a vrt je zde cca 10 let. ale stavba i s vrtem koulaudovana letos. vrt je jediny zdroj vody, rozbor vporadku, jen je voda tvrdsi.
kdyz ji pouzivame je vse ok, voda vyborna na chut a cista, ale kdyz odcerpame vetsi mnozstvi vody za sebou (napr. mycka, pracka a jeste napustena vana), tak zacne tect kalna voda. ve sklenici to neni ani videt, ale kdyz se napusti treba umyvadlo, je videt, ze voda neni cira. kdyz se pak vypusti vana, zustanou po vode rezave skvrny (jdou ale snadno omyt).
myslim si tedy, ze jde o nejaky jil. zkouseli jsme temer studnu vycerpat (tekouci voda pustena naplno pres hodinu) uz asi trikrat a voda je porad trochu kalna. nemate nekdo nejakej tip co by s tim slo delat?
predem moc diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.