Kotel vaillant -montáž Neřešitelné

Rubriky:

Reklama
ZR Zdenek Rezac @zdenek.rezac před 4 roky26.09.2019 13:44:00
Kotel vaillant -montáž Neřešitelné

Dobrý den
Mám takový malinko problém .Koupil jsem na základě konzulatce a recenze kotel vaillant -atmotec jako náhradu za jiné už věkem unavené baxi Záměna kus za kus montáž tak 3-5hod práce odoborníka . Problém nastal ale s tím že žádná oslovená montážní firma v okolí nemá zájem a čas ne snad z důvodu technického ale čistě obchodního -kotel mám z netu a nikdo mi ho nechce namontovat protože ho neprodal a tak ho ten obchod nezajímá rozdíl moje nákupní a doporučená cena prodejní je 13000kč . Tak jsem v kelu ..napsal jsem dokonce email na vaillant kde je popsáno jak firmy reagují a nepřišla žádná odpověd ,chovájí se podobně jako prodejci hrnců -šmejdi , Kotel potřebuji a tak mě napadá mám si ho namontovat sám ?? je to náročné ? Nemám totiž reálně jiné řešení .. Děkuji za názor . Mám jen jednu nabídku od jejich montážníka ale 15000kč za montáž na dopoledne se mi zdá malinko přepálené .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

139 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.