rekonstrukce_muze to fungovat?

rekonstrukce_muze to fungovat?

Dobrý večer, mám dotaz na proveditelnost tohoto nápadu.
Rekonstruujeme koupelnu, pro novy obklad jsme museli odmontovat radiator, koupelna se nachází v prvním patře rodinného domu. Současná situace vypadá tak, že v horní, přivodní trubce od zmíněného radiátoru je stale namontovana termostaticka hlavice, dole je otevrena trubka. Za hlavici jsem namontovala pro jistotu takovou jako ze uzaveru, nevim jak to nazvat, ale neco jako matka, ale má funkci "špuntu", jen se závitem. Totež dělám na spodní trubce. Moje otázka zní - je možné topení používat? Nechceme používat celý systém, stačilo by přízemí, protože rekonstrukce se protáhne. Představovala jsem si to tak, že po řádném utěsnění obou otvorů bychom systém jen částečně naplnili vodou, a topili bychom jen v nižším patře. Kotel je plynový, nehrozí nějaké poškození? a případně, jak odhadnout vhodné množství oběhové vody? Děkuju za rady, jak situaci řešit.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.