zateplení štítů

Reklama
KP Kateřina Průchová @katerina.pruchova před 4 roky09.10.2019 19:42:00
zateplení štítů

Dobrý den,
ráda bych Vás touto cestou požádala o radu.
Koupili jsme hrubou stavbu v řadové zástavbě, převzali jsme projektovou dokumentaci a stavební povolení. V projektu je počítáno se zateplením, nicméně až teď jsme si všimli, že není na nákresech zakresleno zateplení štítu. V poznámce pod čarou je uvedeno, že zdi o tl. 30 cm budou zatepleny polystyrenem o tl. 15 cm (onen štít). Narážím na problém- štít se nachází nad úrovní sousedovic střechy. Zateplení by tedy zasahovalo nad jeho střechu - čili jeho pozemek. I Není s nimi rozumná řeč, a i když jim reálně nehrozí žádné omezení, nechceme riskovat, že zateplíme a budeme muset strhnout. Zevnitř lze zateplit pouze část (půdu a chodbu), stěna jednoho pokojíčku nelze - pokoj je tak malý, že by z něj nic nezbylo. Doporučili byste nějaké řešení, jak se s touto situací vypořádat?
Děkuji za Váš čas a případně podněty.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.