Dvířka pro psa/kočku

Rubriky:

Reklama
JT Jiří Toušek @jiri.tousek před 4 roky22.10.2019 21:07:00
Dvířka pro psa/kočku

Budu mít trochu netradiční dotaz. Během rekonstrukce se k nám "nastěhovalo" velmi šikovné kotě co loví jednu myš za druhou. A tak jsme se rozhodli koupit zvířecí dvířka, která se montují do stávajících dveří od značky Trixie. Když přišly, byl jsem velmi zklamaný, že ačkoliv samotná dvířka vypadají, že mají po obvodu pohyblivé části gumové těsnění, nedotýká se dané těsnění ani v jednom místě statické části dvířek. Jednoduše řečeo okolo celého průchodu je mezera asi 1 mm, kterou by v zimě dost slušně táhlo a to se mi nechce ani instalovat. Máte někdo tip jak a čím dvířka snadno zatěsnit, aniž by se znemožnil přístup kočce? Nebo máte tip na nějaká "zateplená" zvířecí dvířka, která v zavřeném stavu alespoň trochu těsní? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.