Kotel DAKON dor 14kw 4f

Kotel DAKON dor 14kw 4f

Zdravim múžu opět poprosit o info s new kotlem DAKON dor 14ke 4f který jsem zakoupil jako náhradu za DAKON DOR 25MAX se kterým jsem válčil minulou sezónu? Jde mi o provozní teplotu ať se snažím jak se snažím nejde vyhnat na cca 80' které mi byli doporučeny ... Prosím neukamenujte mě ale bylo mi to tak řečeno , jde o to že předchozí kotel byl až moc silný a předimenzovaný na náš dúm který má 7 topných těles a jedno žebřinové v koupelně , dúm je zateplen 10cm polistyrenem a má šířku zdí 35-45 cm , šlo nám o emisní třídu 4f tak jsme pořídili tento nejslabší ... Dále nemám pořád ochranu zpátečky ani tří a více cestný ventil . Ještě jsem se dočetl o vyndání těch plátú jakožto novinka u těchto kotlú ... Doopravdy nejsem v těchto ohledech na koni . děkuji za rady .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.