Objevující se fleky na zdi

Rubriky:

Reklama
FM František Moravec @frantisek.moravec312 před 4 roky27.10.2019 23:12:00
Objevující se fleky na zdi

Dobrý den,
Mel bych prosbu o radu. Mam 150 let starou kovarnu. Obvodove zdivo 75 cm kamen- placaky, spojovaci material vse co v te dobe bylo...hlina, pisek atd.... zatepleno systemem baumit open 16cm a zaklady, ktere kamenne baraky uplne nemaji 10cm extrudak. Obvodove steny nejsou podrezane ani nemaji injektaze, vnitrni podlahy klasicka skladba vcetne hydroizolace. Vsude je to ok, akorat na jedne stene stale neco vzlina, pokud ji necham otevrenou a nic k ni nedam objevi se sem tam nejaky flek ci plisen, pokud k ni neco prirazim zacne plesnivet. Potrebuji poradit co s tim.... podrezat kamen neni levna zalezitost a injektaze u kamene uplne nevim nevim. Predstena s SDK s vetranim se mi uplne nechce, neprijde mi ze by to pomohlo. Podle me dochazi k roseni na vnitrni stene, co takhle Multipor 10 cm dat na zed jeste ze vnitr a posunout tak rosny bod? Stena je studenejsi nez jine.... napada nekoho neco?

Budu delat rekuperaci abych zajistil vetrani....treba to pomuze i bez jineho zasahu, ale pro jistotu....

Predem mnohokrat dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.