Provedení parotěsné folie - SDK strop

Rubriky:

Reklama
RP Radim Prokop @radim.prokop před 4 roky28.10.2019 08:46:00
Provedení parotěsné folie - SDK strop

Dobrý den, mám prosbu. Na baráku mi minulý týden dodělali SDK strop s parotěsnou folií. Na to by se měla nafoukat minerální skelná - URSA, 40 cm.
Většinu času jsem nebyl přítomen. Při kontrole jsem si všiml některých nedostatků, tak jsem po vazníkách prolezl celý půdní prostor a v některých místech mne viděsila montáž parozábrany. V takovém případě není možné vůbec spekulovat o těsnění. Jsou tam místa kde chybí..Není dotažená ke konci. Je mezi nimi mezera atd. Více ve fotkách. Zastavil jsem tedy plánování zafoukání stropu a řeším co dále. Připomínám, že jde o bungalov a půda bude jen částečně pochozí po SDK deskách a lávkách, tedy vše otevřené. Střecha také izolována není. Poradíte mi co dále? Mám se s nimi sejít v týdnu na stavbě a řešit to. Ale je řešením, že se to ted vše dolepí vhodnou páskou (poradíte jaká je vhodná?) a případně se přidají další vrstvy folie? Třeba přes rošt, kde mám podezření, že to není správně atd? Folie by měla být pevně spojena i se stěnou? Prosím o rady, děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.