Hlavice topení

Hlavice topení

Dobrý den,

nejsem v tom zběhlý, a nemám možnost momentálně někam skočit a ptát se, stejně tak nemám šupleru. Každopádně, mám urvanou hlavici topení, a nová co nám tu nechal předešlý spolubydlící koupil očividně špatnou, protože skoro nejde našroubovat a hned se vylomí (jako kdyby převlečná matice byla moc daleko od závitu a nedosáhla mi přijde). Koupil jsem jinou hlavici se závitem M28 a ta nedosáhne už vůbec. (zkoušel jsem to měřit bez posuvného měřítka a vycházelo ti spíše na M28 než M30.) už nevím rady a vážně nechci zkoušet kupovat další hlavice, za ty peníze mi to opravdu nestojí...

Takže, nepozná někdo jestli je chyba ve mě že kupuji špatnou hlavici, jestli potřebuju hlavice spešl podle typu tohohle ventilu nebo nějaká jiná rada? Hádám že to skončí, že to musím vydržet než se budu moci vydat zeptat někam osobně..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.