Cim vyhladit drobne nerovnosti na zakladove desce

Rubriky:

Reklama
MV Miroslav Vomela @miroslav.vomela před 4 roky19.11.2019 16:24:00
Cim vyhladit drobne nerovnosti na zakladove desce

Zdravim stavebniky vseho druhu.
Pri liti zakladove desky(v cervnu) jsme pouzivali vibracni listu. Bohuzel beton byl dost husty a rychle tuhnul a tak se nam na desce mistama udelali u koncu vibracni listy dlouhe nerovnosti, nekde vlnka nahoru, nekde dolu. Nerovnosti jsou v cca do 1 cm vysky,hloubky. Minuly tyden jsem mel pujcenou brusku na beton a vystupky nad rovinu jsem obrousil. Porad mi ale zbyvaji diry. Muzete prosim nekdo poradit, cim to vyplnit? Nepredpokladam, ze se na beton neco chytne, nicmene rad bych to nejak vyrovnal a polozil zbytek asfaltovych pasu do cele plochy domu. Asfaltovy pas ktery mam ma v sobe sitku a ta mu moc nedovoli se vytvarovat podle nepravidelne podlahy, takze by pod nim zustavaly dutiny. Nekde je ra dira uz pomerne siroka a prijde mi to jako podklad nevhodné.

Diky za jakykoliv nazor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.