Zatepleni pudy, plocha strecha

Rubriky:

Reklama
Zatepleni pudy, plocha strecha

Dobry den,

v lete jsme koupili dvoupatrovy rodinny dum s plochou plechovou strechou. Nad druhym patrem je nepochozi puda (cca od 1metru se strecha svazuje az cca k 30cm). Puda ma cca 100m2. Druhe patro je zatim neobyvane, pouze se temperuje, spodni patro je obyvane a plne vytapene. Letosni zimu uz to asi nestihnu, ale na prosti rok bych chtel provest zatepleni pudy z vrchu. Puda nebude nijak vyuzivana a to ani jako skladiste. Sklatba stropu je vnitrni omitka, hurdis desky vsazene do traverz a izolace na pude je vselijaka, misty kusy cedicove vaty zasypane cca 20cm skvary a zakryte tenkym igelitem (netusim proc). Moje vize by byla z duvodu maleho prostoru v nejnizsim miste pudy a tim padem spatne manipulaci s deskama vaty pouzit k izolaci sypany polystyren. Tloustku izolace bych videl kolem 20cm, jen jsem asi nikde poradne nikde nenarazil na “navod” jak izolaci pokladat. Je treba starou izolaci (skvaru + vatu) odstranit nebo muzu sypat polystyren na tuto starou vrstvu. Myslite, ze je to vhodne reseni nebo je to cele blbost? Pokud je to schudne tak Je nitne pouzit nejakou parozabranu? A je treba delat polystyrenu nejaky rastr nebo lze vysypat bez jakychkoli prepazek? Jsem v tomto odvetvi naprostym novackem, tak omluvte mou neznalost mozna zakladnich veci a terminu. Dekuji za ochotu a vase rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.