Dlažba ( na terče) - ukončení

Reklama
MT Milan ToJeJedno @milan.tojejedno před 4 roky08.12.2019 09:42:00
Dlažba ( na terče) - ukončení

Dobrý den,
přemýšlím, jak udělat dlažbu (nebo terasu okolo bazénu. Tvar ovál, takže dost ořezů. Z jedné delší strany bude plocha zakončena plotem, ale mezi ním a dlažbou bych chtěl pás hlíny pro rostliny, ze dvou stran zase postupným zatravněným svahem. Takže z jedné strany problém, aby se zemina neroztahovala na nebo pod dlažbu a z druhé v podstatě to stejné.
Co jsem zatím studoval, tak se mě nejvíc líbí dlažba na terče, dolů bych dal zhutněný štěrk, možná pro sychr pod terče hliníkové profily do štěrku.
Jenže nevím jak to zakončit. Je nějaká alternativa kromě betonových okrajů do suchého betonu?

Možná by byla lepší varianta teraza z prken, ale ze samotného dřeva mám k bazénu strach (na eben nemám) a za plastové z recyklátu se mi fakt nechce dávat přes 1000kč/m2. To se mě zdá celkem darda za kus pilin s plastem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.