TZB-info - Úvod do navrhování a…
Navrhování a provádění protiradonových opatření je spojeno s celou řadou stavebních souvislostí, které je třeba respektovat. Cílem protiradonového opatření podle ČSN 73 0601 je zajistit, aby…
Dobrý den, Na pozemku mi naměřili nízký idex radonu 27kBq/m3. Tak by mě zajímalo jestli musím dělat Hydroizolaci proti radonu či ne. Budu mít podlahové vytápění a tohle prý zvyšuje uvolňování radonu. Projektant mi nakreslil jednu vrstvu Glasteku 40 a ještě dopsal, pokud bude podlahovka tak udělat odvětrání základu s výstupem nad střechu. Není to trochu přehnané?
na zadne stavbe s nizkym rizikem jsem nedokladal ke kolaudaci mereni. pouze u stredniho.
před 5 roky
http://www.osel.cz/3436-radon-neskodi-a-mozna-i-prospiva.html S radonem to nakonec může být stejné jak s…
před 5 roky
Jasně to chápu, ale je tam i psáno, že při podlahovém vytápění použít protiradonovou izolaci jelikož, podlahovka prý…
před 5 roky
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení