Kotel Junkers ZE 24-3 stále topí a nereaguje na TR200

Rubriky:

Reklama
PM Petr Marušiak @petr.marusiak před 4 roky11.01.2020 07:09:00
Kotel Junkers ZE 24-3 stále topí a nereaguje na TR200

Dobrý den,
po včerejší návštěvě servisního technika (roční údržba) přestal kotel reagovat na termostat TR200 a stále topí. Termostat se po znovuzapnutí kotle (po ukončení servisu) sám přehodil do španělštiny - v tom není problém, změnit jazyk jde snadno. S čím si ale nevím rady je to, že kotel stále běží a lze jej regulovat jen termostatem topné vody na kotli. Ověřil jsem, že režim provozu zůstal nastavený v režimu 2 (prostorový termostat). Zjistil jsem to až večer a musel jsem kotel přepnout do letního režimu. Jistě v tom není záměr servisního technika, ale něco se s vypnutím kotle, provedením čištění a znovuzapnutím muselo stát. Máte s tím někdo nějakou zkušenost a co lze doporučit? Na servis jsem již poslal reklamaci, ale nevím, jaký to bude mít účinek.
S poděkováním, Petr Marušiak.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.