Plynový kotel Dakon GL20 EKO HL

Rubriky:

Reklama
AJ Alois Jakubík @alois.jakubik před 4 roky11.01.2020 18:03:00
Plynový kotel Dakon GL20 EKO HL

Dobrý den.
Prosím o radu. Plynový kotel Dakon GL20 EKO HL jsem řadu let provozoval pro vytápění pouze při sníženém výkonu (vypínač v poloze II). Nyní kotel při sníženém výkonu pouze zapaluje a zhasíná a nechce se rozběhnout. Při jmenovitém výkonu (vypínač v poloze I) kotel funguje bez problému.
Nastavení tlaků na plynové armatuře bylo nezávisle ověřováno několika servisními techniky, rovněž tak ionizační elektroda. Plynová armatura a zapalovací automatika HONEYWELL byly ověřeny formou výměny za jiné, nevím však, zda šlo o úplně nové originální díly. Regulátor tlaku v HUPce a plynoměr byly vyměněny za nové. Byla provedena kontrola dostatečnosti tlaku v plynovodní přípojce. Přes všechny tyto provedené úkony, se kterými jsou spojeny i nemalé náklady, jsem stále v nulovém bodě, kotel v režimu II nejede.
Prosím o doporučení dalšího postupu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.