Izolace pochozího stropu podkrovního bytu

Rubriky:

Reklama
JF Jiří Feltl @jiri.feltl před 4 roky12.01.2020 22:39:00
Izolace pochozího stropu podkrovního bytu

Dobrý den, mám byt 1 nadzemním podlaží jako podkrovní byt.
Dům je tvořen prvním nadzemním patrem se dvěma byty a druhý - půda která tvoří 2/3 můj byt a 1/3 klasická půda. Z této půdy mohu vylézt na kompletně pochozí strop svého bytu.
Tento strop bych chtěl účinně zateplit jelikož měním vytápění z tuhých paliv na vytápění elektrokotlem. tento strop by měl být částečně pochozí ( cesty pro pokrývače v případě když se uvolní někde eternitová taška po zimě. Porádite mi jak efektivně zateplit skladbu stropu moc neznám dům je z roku 1965. Chtěl bych to udělat dle tohoto videa: https://www.youtube.com/watch?v=ZD6hg11j… záklopy a tedy polystyrenová konstrukce s prkny by byla jen v místech kde budou pochozí cesty, předpokládám na šířku osb desek 625mm. všude okolo kobercově měkká skelná vata: bude stačit výška izolace 150mm?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.