Zateplení "špalíky" dřeva

Rubriky:

Reklama
PM Petr Müller @petr.muller648 před 4 roky14.01.2020 17:34:00
Zateplení "špalíky" dřeva

Dobrý den,

mám asi 100let starý dům na venkově. Ačkoliv vím, že jsou v současnostě neskutečně úžasné způsoby zateplení. Vůbec mi esteticky k starému domu nesedí. Prostě vše zaizolovat, zaomítat, přelepit a nahodit fasádu. Nebo vycpat vatou, přebouchat deskami a tadá... hnus je na světě. Nebo možná ne hnus, ale "standart" dnešní doby.

Dnes jsem se díval na dokument kde starý pán - snad 80 let v norské zemi žije za hezkých starých časů u nás a zateplení má svévolně vyřešeno... kolem domu důkladně vyskládané špalíky dřeva do od pohledu 30cm dlouhé. Je to nádhera. Má to ve skutečnosti nějaké... izolační vlastnosti? Fotky pro představu zde.: dumabyt.cz/rubriky/zahrada/pece-o-zahradu/10x-uskladneni-dreva-na-zimu_26326.html

Možná bych to i zvážil, si tak alespoň ze dvou stran vyskládat dřevo... Pohled by to byl božský a zároveň i užitečný.. kdyby došla elektrika :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.