Dodatečné zateplení mezi krokve

Rubriky:

Reklama
Dodatečné zateplení mezi krokve

Prosím o radu na dodatečné zateplení mezi krokve . Jelikož před 25 lety se běžně pod tašky natahla parobrzda( igelit s mřížkou ) a difúzní folie byly v plenkách . Nyní zamýšlíme mezi krokve nastřik chytrou pěnou . Jakou pěnu použít ? Mohu kombinovat s polystyranem? Původně jsem chtěl mezi krokve instalovat 10cm polystyren který jsem již zakoupil a nyní hledám optymální využití . Měl bych mezi izolaci a igelitem vytvořit mezeru na odvětraní, nebo mohu utěsnit a uzavřít fólii ? A jakou ? Jedna se o půdní prostor který chceme využit. Topení zatím není . Mám protáhnout stropem potrubí pro radiátory? Aby se netvořila plyseň?
Druhý problém se týká skladby štítú a jejich prochladání .
Cihly 10cm porotherm+ 5cm polystyren + omítka. Z venku již nemohu dodatečně navýšit izolaci ! Mohu to řešit nějak zevnitř.? odvětanou předstěnou z polystyrenu a sadrokartonu ?
Nálepit 10cm zevnitř by bylo problém .? A jak řešit? Děkuji mockrát Jirka Kettner

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.