BAXI Nuvola duo-tec stále topí

Rubriky:

Reklama
PP Petra Perchliková @petra.perchlikova před 4 roky30.01.2020 16:41:00
BAXI Nuvola duo-tec stále topí

Dobrý den.
V úterý jsem měla technika na pravidelnou roční kontrolu plynového kotle. Vše v pořádku, kotel uvnitř vysál a odjel. Od té doby kotel nonstop topí. Vůbec nereaguje na termostat. Nemám nastavené žádné programy. Stále na manual. Běžne topí když chci. Pokud klesne teplota než zadaná mnou, začne topit.
Nyní topí nonstop a termostat ani neukazuje (plamínek) že by dal požadavek na topeni. Podle termostatu se netopí přitom kotel jede už druhý den. V noci už bylo v domě skoro 30°C takže jsem vypla topení nechala zapnutý jen ohřev vody. Vůbec nerozumím proč nepřestane topit když mám teplotu doma nastavenou na 21°C termostat na manual a topil by dokud bych se doma neupekla asi. Co se mohlo stát? Mohl technik něco odpojit nebo rozhodit ? Dnes jsem volala aby se tu zastavil, měl se ještě ozvat, nicméně ticho. Někdo nějakou radu?
Na kolik by měla být nastavená teplota na ohřev vody? Mám 40°C a na topeni do podlahovky 35°C
Dům má 97m2.
Děkuji za jakékoliv nápady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.