Izoilace šikmé střechy

Rubriky:

Reklama
Izoilace šikmé střechy

Dobrý den. Získali jsme velmi starý domek se strmou sedlovou střechou. Na krokve jsou přibitá prkna, na nich je podkladová fólie (z jedné strany zelená a z druhé černá). Na fólii je krytina - kanadská šindel. Rád bych střechu nějak zateplil. Kontaktoval jsem firmu, která aplikuje tvrdou PUR pěnu - nabízí mi nástřik přímo na prkna zevnitř, takže střešní prkna by byla téměř neprodyšně uzavřena jak zvenku, tak i zevnitř, čímž by téměř sice nepřijímala vlhkost, ale co vlhkost v nich obsažená? Je toto možné nebo ne?
Podlaha půdy má složení směrem shora: prkna, nějaký starý tvrzený polystyren(oranžový), prkna. Pod spodními prkny předpokládám nějaký rákos, na kterém bude omítka. nechtěl jsem zatím oklepávat strop. Kdyby se tvrdá PUR pěna aplikovala mezi trámy, musela by se na spodní prkna+trámy aplikovat nějaká parobrzda? Pak by ale vlhkost neprocházela do izolace, ale zůstávala by v dřevěné konstrukci. Poradí mi někdo, jak nejlépe zateplit dřevěnou šindelovou střechu?
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.