možný zátěk pod dlažbu ?

Reklama
JM Jan Matěj @jan.matej před 4 roky13.02.2020 08:25:00
možný zátěk pod dlažbu ?

Zdravím, mám problém s tím že mi v jedné koupelně nechce spára ve sprcháči vyschnout ani když se tam týden nesprchuji. v druhé koupelně je stejná dlažba a spáry vyschnou úplně do světla cca za hodinu.

Tak jsem si koupil měřič vlhkosti a když měřím tu dlaždici tak to na části pípá že tam je velká vlhkost kolem 3-4 , viz fotky.. v druhé koupelně je stabilně i hodinu po sprše všude stejná hodnota a to kolem 1.5 a to jak ve sprše tak v celé koupelně, tak si myslím že to má nějakou spojitost s tou napitou spárou která nechce vyschnout..

ten měřák má 4 nastavení měřených materiálů. potěr, omítka, a dřeva, měřil jsem to na potěr.

jinak odstranil jsem část silikonu u spádové lišty v problémovém místě abych viděl zda to neproniká tam ale nezdálo se, pod silikonem to nevypadalo napitě. tak jen aby jste nepsali že to tam zatíká tím místem které není zasilikonované teď a taky mi přijde zvláštní že přímo tam kde je ta spára nejvíce napitá tak přímo u ní to neměří velkou vlhkost, vše viz fotky.

díky za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.