Dobrý den,
chystáme se stavět dřevostavbu, ale bohužel narážíme na problém s novelou zákona 2020 ohledně vytápění.
Bohužel nemáme plynovou přípojku, takže jsme chtěli topit elektrokotlem + krbem. Což podle projektanta i některých článku na netu lze i v roce 2020.
Bohužel ve firmě na dřevostavby nás tlačí to tepelného čerpadla, že námi vybraná kombinace vytápění a ohřevu není možná.
Dle mého názoru se tepelné čerpadlo nevyplatí. Prosím o radu a vysvětlení, zda je tedy možné topit elektrokotlem+krbem.
Děkuji za rady
Já jsem celkem bez obav,jen dojíždím zápal plic,takže se v podstatě nudím. Takže LMT a techtrans je totožné? Jaké to…
před 4 roky
Pane Švarc pokud máte dotazy napište mi na mail: pavel@zaludovi.cz nebo na tel. 724854008. Pokud jde o certifikaci a…
před 4 roky
Jiný kraj,jiný mrav.U nás nelze montovat v novostavbě tč bez certifikace,stav. povolení,hygieny atd. V ceně chybí…
před 4 roky
35 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení