Během jednoho dne odešla karma Karma POV 10B. Nestalo se najednou, ale během toho jednoho dne se stav zhoršoval až skončil na současném stabilním a špatném stavu.
Tato karma má jen jednu ionizační elektrodu, která snímá jak zapalováček, tak hlavní hořák. Při puštění vody začne jiskřit a po chvíli chytne zapalováček. V ten okamžik jiskření přestane a z toho usuzuji, že elektronika si včimla, že zapalováček hoří. Po necelé vteřině se zapálí hlavní hořák a po několika málo sekundách má následovat zhasnutí zapalováčku. To se také stane, ale přesně v tom okamžiku (tedy o pár desítek milisekund pozdějiú zhasne i hlavní hořák. Soudím, že vypnutím zapalováčku přestane protékat přes plamen a elektrodu proud a karma se vypne.
Elektroda se dotýká plamene hlavního hořáku, hlavní hořák hoří noirmálně, elektrodu jsem důkladně vyčistil, ale přesto si karma nevšimne, že hlavní hořák hoří. A to mi hlava nebere ... uměl by někdo poradit?
Děkuji předem.
Je to karma Tedy dulezity je mit doma hlavne 1x za rok servisaka co dokonale procisti vymenik. Ten prave pri…
před 4 roky
Ano ano, spaliny hlídá čidlo, já hlídám, aby nebyla zatarasená okna při napouštění vany a Honeywell D100 hlídá mě a…
před 4 roky
Máte pravdu, ale většinu toho času zabralo rozhodování, zda koupit novou karmu, zavolat na to někoho či si poradit…
před 4 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení