Dobrý den,
skladba střechy zvenku. Krytina (pálená taška), vodorovné latě, IPA, bednění prkny, a sbíjené vazníky.
Buďto budu muset udělat provětrávanou mezeru a pak minerál izolaci, parotěs a sádroš. Jenže chci byt otevřený až do hřebene, tak jak bych pak řešil odvětrání v hřebeni?
Nebo pošilhávám po PUR stříkané izolaci. Ačkoliv jsem už viděl aplikaci na podobnou skladbu jako mám já, tak jsem se dočetl, že PUR úplně nezabrání vnikání vlhkosti do konstrukcem, což potvržuje i výpočet v Teplo 2017, kde mi v konstrukci kondenzuje vlhkost.
Moje idea by byla, že PUR bude fungovat jako 100% parotěs, jen ho zaklopím sádrošem a neřeším provětrávanou mezeru či kondenzaci v konstrukci, je to možné, nebo je to jen fabulace firem co tento produkt nabízejí?
Děkuji
Jakub Růžička
Ty tři pokojíky taky bejvaly různý, náš prostřední má na šířku asi 1,4 metru a slouží teď jako šatna, takže šoupnout…
před 2 roky
Souhlas, my to tak máme od začátku kdy se stavělo. Mezi kuchyní a obývákem nemáme stěnu, pouze barový pult. Byl jsem v…
před 2 roky
My máme z roku 88, také bez azbestového obložení. V zděném spodním patře i v horním dřevěném jsme dělali komplet…
před 2 roky
31 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení