Dobrý den,
mohl by mi někdo vysvětlit jednu věc, jestli ji chápu správně. Pokud bych dal do domu vodní podlahovku a vodu ohříval jen a pouze elektrokotlem, tak nezískám žádnou výhodu oproti elektrické podlahovce?
V obou případech musím topit elektřinou. V případě elektrické podlahovy ji přímo topím, v případě vodní musím elektřinou nahřát první vodu a tou pak topím.
Výhoda vodní podlahovky je tedy jen v tom, že mohu vodu ohřívat jinak než elekřinou a tím ušetřit.
Chápu to správně?
Abych nebyl jen Kynický :-) ... "...lepší baterky jsou elekroauta slepá cesta." ... upřesním, že…
před 4 roky
Protože jsem nedávno řešil stejnou situaci, přidám příspěvek do diskuze. Řešil jsem, jestli PT kabely nebo vodou.…
před 4 roky
Utíkáme od tématu. Otázkou je, zda je ekologičtější 1) topení dřevem 2) TČ 3) komplet elektro + FVE Můj názor je…
před 4 roky
49 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení