Jak založit nopku

Rubriky:

Reklama
MF Marek Fajstl @marek.fajstl před 4 roky24.03.2020 22:47:00
Jak založit nopku

Dobrý večer, dnes jsem za domem odkopal místy i 25 cm hlíny od zdi která je složená z kamene, cihel a nejspíše lepená hlínou nebo tomu podobnému (100 léta starý dům). Zatím postupují odshora a průběžně odhalenou a očištěnou zeď natiram asfaltem. Ze zdi na mě koukají velké kameny, respektive spíše skála, a které je dům postaven je součástí zdi domu (zeď orientačně 60 až 80 cm široká) až se dostanu všude na skalu a natru ji, chtěl bych na zeď dát nopovou folii, která by vodu odklonila (dům stojí pod svahem}. Co jsem se díval tak by fólie měla být svisle a po ní by voda setkala do odvodňovací trubky, ale jak mám dát svislé nopku, když my ze zdi vybíhá 40cm skály? Pro jistotu přikládám foto. Děkuji za rady

Foto:
https://mara91.rajce.idnes.cz/Zed_za_dom…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.