Zdravím všechny,
máte prosím někdo zkušenosti s tímto kotlem. V provozu je asi 4 roky a vždy v pohodě. Před pár týdny přestal topit a nemůžu přijít na to proč. Mamka nemrzne, má i alternativu na dřevo.
Termostat komunikuje, sepne při změně teploty, ale kotel nezapíná.
Zkoušel jsem reset na elektronice, vytažení ze zásuvky, přípínaní režimů zima/leto a vše bez výsledně.
Podotýkám, že plyn v domě jde - vaří se, není zastaven u kotle apod. Jediné co mě zarazilo oproti našemu kotlu Dakon doma je signalizace tlaku. U Dakonu musí být asi 1kPa, aby kotel sepnul. Attack má asi 0,1kPa. Ale na druhou stranu je to oběhová soustava s čerpadlem a expanzkou, která je pod stropem. Z poloviny je však plná, tudíž nemyslím, že je to tím tlakem.
Jelikož je aktuálně asi problém někoho sehnat, zajímá mě názor někoho, kdo s tím má nějaké zkušenosti. Než v létě zavoláme pravidelný servis. Díky
Věčný plamínek vám hoří?Po jeho zapálení je nutno ještě pootočit stiskacím knoflíkem do polohy start,pokud je v kotli…
před 4 roky
Termostat je pripojeny dvojlinkou.. kdyz tu dvojlinku odpojite z termostatu a ty dva konce dratu spojite tim…
před 4 roky
Máte na svorkách pl.ventilu 230V?Pokud ano,tak je vadná kostka ventilu,nebo vám nejde plyn.Může být zaseklý plynoměr
před 4 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení