Dobrý den, oproti stavebnímu povolení z r.2018 mám nabídku od dodavatele podlahového topení na změnu zdroje tepla z kondenzačního plynového kotle na kotel elektrický. Dle jejich projektanta to není problém. Pochopitelně je to z pohledu vstupních nákladů a tepelných ztrát novostavby okolo 6 kW zajímavá alternativa, projde to i u Eonu navýšením jističe a schválením sazby Dxxd, nicméně co na to řekne stavební úřad? Na plyn bych tím pádem vůbec dům vůbec nepřipojoval.
Předem děkuji za podnětné příspěvky
Autor: Karol Konárik Datum: 01.04.2020 21:41 odpovědět upozornit redakci blokovat uživatel: 131429 reakce na ...…
před 4 roky
Karol něco počítá??? :-) Jen vám sdělil, že i ta energie se dá fakturovat v jednotkách energie.
před 4 roky
Přiznávám,že jste na tom líp než já. V letošním roce mi za ušetřených 1 000kwh čez vrátí jen 2 100,- Škoda,že to…
před 4 roky
58 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení