Betonová garáž posazená na špatně provedené pasy

Rubriky:

Reklama
DB Duan Berry @duan.berry před 4 roky02.04.2020 09:42:00
Betonová garáž posazená na špatně provedené pasy

Dobrý den přátelé, mám velké trápení a nevím co s tím . Objednal jsem si dvě hotové prefabrikované garáže. Každá váží 13,5t . Výrobce doporučuje usadit je na základové patky. Ty jsem nechal vybudovat a při kontrolním měřením co jsem si pak udělal laserem se mi ty patky zdáli rovné. Nalepil jsem na ně hydroizolační lepenku a myslel si jak si to do toho hezky sedne . Bohužel po tom se to osadilo a měl jsem čas si to pořádně prohlédnou sem zjistil, že přední strany garáží jsou ve vzduchu pravá cca cca 5mm levá 12mm :o(( … Jako kdyby prostředek pasů byl vystouplý a garáže se zhouply k zadní straně která je těžší a ta přední teď trčí :o( Vůbec nevím co s tím . Zatím jediné co mě napadlo je objednat znovu jeřáb garáže nadzvednout a zkusit ty přední části vypodložit . Asi nějakými železnými pláty a celé to ještě podsypat nějakým suchým betonem aby se to srovnalo nebo nevím .. Prosím o radu pokud někoho něco napadne.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.