Revizní šachta k ČOV

Revizní šachta k ČOV

Poradil by někdo, jak se běžně řeší revizní šachta k ČOV - TYP, ROZMĚRY? Máme navrženou revizní šachtu před vsakem, ale dle projektu se nám zdá až nesmyslně veliká. Vzhledem k tomu, že bude za ČOV více než kubíková akumulační nádrž, přijde mi pak funkčně i finančně nesmyslné mít pak ještě jednu podobně velkou nádobu o kus dál. Přikládám pro představu nákres. O revizní šachtě v projektové dokumentaci žádný bližší popis nemáme, pouze, že se jedná o RŠ DN1000 a rozměr. Nešlo by použít obyčejnou kanalizační RŠ nebo její funkci nějak spojit s akumulační nádrží? Nevím, nakolik je nutné dodržet typ a rozměry, to budu ještě konzultovat s projektantem a stavebním úřadem. Žádný ze sousedů, co mají ČOV ale takto velkou šachtu nemá a ani řemeslníkům to nepřijde moc běžné. Nikde jsem nenašla informace o požadavcích na RŠ :-(
Zajímaly by mě vaše zkušenosti. Za rady a typy budu ráda :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.