Jak s paro zábranou

Rubriky:

Reklama
MH Michal Hože @michal.hoze před 4 roky23.04.2020 17:06:00
Jak s paro zábranou

Dobrý den / ahoj

chtěl jsem se zeptat jak s hliníkovou parozábranou, dávat či nedávat ?

Jedná se o sedlovou střechu, jako střešní kritina a nadkrokevní izolace je použit kingspan (rw160mm). Jako mezikrokevní izolace je pak použit také kingspan, ale pouze jeho IPS pěna, plechy jsem oloupal (celková tloušťka izolace je tedy 16+16cm).

No mezi krokve jsem již přidal kleštiny a plán je následující.
- pod klešetiny směrem k podezdívce natáhnout hliníkovou parozábranu, přes to hodit rast (na strop/kleštiny i krokve)
- na šikmé části sádrokartón
- strop by byl dřevěný z překládanych prken přes sebe (kdyžtak dodám foto z chodby, ale tohle asi není teď podstatné)
- stolice ve štítu střechy bude přiznaná (příjde tam ještě 15cm ytongu a z venší zateplení asi vatou)

Trochu válčím s tou parozábranou, jak na to, bude to poměrně komplikované a vzhledem ke složitosti sřechy to asi nikdy nebude úplně dokonalé. Musejí se oblepit trámy.

A teď nevím jestli tu parozábranu dávat či nedávat?

předem děkuji za každou informaci

Pokud jsou potřeba nějaké doplňující informace či fotky, rád dodám.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.