Vymývaný beton (ne dlažba)

Reklama
MP Martin Přikryl @martin.prikryl před 4 roky28.04.2020 11:16:00
Vymývaný beton (ne dlažba)

Dobrý den,

plánuji dělat chodník na zahradě. Původně jsem chtěl použít dlaždice z vymývaného betonu, ale chodník je do kopce a má několik zatáček, bylo by potřeba dost úprav dlaždic a nevím, jestli by to vypadalo pěkně. Proto zvažuji možnost udělat chodník přímo z vymývaného betonu bez dlaždic. Máte s tím někdo zkušenosti?
Na internetu jsem našel produkt Cemex Granisol, na fotkách vypadá pěkně, ale zdá se, že se už neprodává. Jako zásadní se zdá být zpomalovač tvrdnutí betonu VBA Bio2, jenže ten se také zdá se moc nedá sehnat. Nevíte o nějaké náhradě?
Podle popisu, co je na stránkách Cemexu bych si to představoval asi tak, že bych si v prodejně kameniv a písků vybral kačírek, který by se mi vzhledově líbil, z toho udělal beton a po vybetonování chodníku čerstvý povrch postříkal nějakým tím zpomalovačem. Druhý den se pak WAPkou vršek vymyje a mělo by být hotovo. Jen nevím, kde sehnat ten zpomalovač, kolik ho tam dát, co dát do betonu kromě toho kačírku, a celkově mám obavy, aby výsledek byl dobrý. Proto bych prosil nějaké rady.

Děkuji,
Martin Přikryl

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.