Stavba Pomníku a tahnuti kabelu vedle plotu souseda.

Reklama
MK Milan Köteleš @milan.koteles před 4 roky28.04.2020 19:29:00
Stavba Pomníku a tahnuti kabelu vedle plotu souseda.

Dostali jsme se do situace že které zatím nevíme jak dál pokračovat. Máme sloup mezi slinicí a sousedovo plotem na městském pozemku cca 1.5metru široké pásmo. Máme už skříňku od ČEZu na sloupu a na náš pozemek to je 2metry. Tudíž by kabel musel být zakopaný v tomto pásmu podél plotu souseda. Podle města a podmínek od ČEZu by měl být pomník max. 2metry od sloupu a pokud chceme dodržet tuto vzdálenost musíme žádat souseda o souhlas. Jak na výkop tak i na umístění pomníku. Ikdyz je to Městský pozemek. A teď to přijde-bohužel nemáme dobrého souseda a tudíž si myslím už teď že on nám ten souhlas nedá. Je prostě takový. Nechce nikoho vedle sebe. Všechno mu vadí. Nastává situace kdy si nevíme rady, máme už zaplacené ampery u ČEZu a udělaný projekt od firmy která bude pokračovat. Ale nemůže Bo musíme mít na plánku umístění jeho podpis.prikladam obrázek. Silnice je na pozemku 35.mezi hranici pozemku a silnice je 1.5metru Manipulační prostor města. V tomto úseku je sloup a bude i pomník a kabel položeny.
Nevíte někdo prosím jak by jsme mohli v této situaci pokračovat a vyřešit vše pro obě strany pozitivně.
Ve finále jemu Na pozemek nikdo nepoleze ani mu to překážet nebude. Vykopem se a položí kabel. Pomník by stál u našeho plotu. On by měl přístup k plotu jak by chtěl.
Děkuji za veškeré připomínky a rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.