Prosim o pomoc s vypinanim cerpadla ve vrtu

Prosim o pomoc s vypinanim cerpadla ve vrtu

Dobry den rad bych poprosil nekoho o radu jak docilit vypinani cerpadla ve vrtu kdyz neni odebirana voda z vrtu a aby se automaticky zase cerpadlo zapnulo kdyz vodu zapnu. V nadrzi mam tento problem vyresen v nadrzi tlakovym spinacem sk-13, ale kdyz jsem to same chtel udelat na cerpadlo ve vrtu tak jsem zjistil ze cerpadlo ve vrtu dava velky tlak vic jak 10baru a sk-13 je jen do 10 baru a tudiz to nefunguje. Rad bych se zeptal zda existuje nejake reseni aby to fungovalo z vrtu jako mi to funguje z nadrze za pouziti tlakoveho spinace sk-13. Cerpadlo ve vrtu by melo mit max. Dopravni vysku 70m tudizjsem myslel ze tlaci max 7baru a kdyzje umisteno ve 30m hloubce tak ze tlak na hranici terenu bude 4bary ale po zapojedni tlakoveho spinace sk-13 mi budik ukazuje az mimo stupnici a to je nad 10 baru dekuji za radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.