Zateplení klenbového stropu

Rubriky:

Reklama
JS Jan Stejskal @jan.stejskal705 před 4 roky08.05.2020 11:38:00
Zateplení klenbového stropu

Dobrý den,
řeším zateplení klenbového stropu u obytných místností ze zhora z nezateplené půdy (10x12m) u 100 let starého, kamenného baráku. Podlahu půdy tvoří prkna (pero-drážka), pár prken jsem odklopil a zjistil, že na klenbě je položena miner. vata v síle 6 cm, mezi vatou a prkny je v nejvyšším bodě ještě cca 27 cm volný prostor a v nejnižším bodě více jak 40cm. Myslel, že na stávající vatu přidám ještě cca 20 cm další vaty. Po přečtení x témat, jsem však narazil na problém "parotěsná folie", kdy někým je doporučována a pak jsou názory, že být nemusí... Pod stávající min. vatou žádná folie není. Těch pár prken, co se mi podařilo vyndat bylo úplně suchých i trámy pod nimi, do nedávna sloužila půda i jako sýpka. Má smysl tam přidávat další vatu (mám strach, aby se tam pak pod podlahou někde páry nezačaly srážet), když tam folie není a dost dobře není ani proveditelné jí tam nyní dodatečně dávat nebo to raději nechat vše jak to je doposud?
Děkuji za příp. info

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.