kanalizacni a vodovodni pripojka

PK Pavel Kolar @pavel.kolar441 před 4 roky15.05.2020 12:25:00
kanalizacni a vodovodni pripojka

Dobrý den, mám možnost koupit dům v Praze. Jedna se o maličký dům 50m2 na pozemku 190m2. Dům byl původně jako vejminek, takže nemá ani vodovodní ani kanalizační přípojku - vše řešeno pres sousední dům. Rád bych si zřídil vlastní přípojku, na stavebním uřade me poslali na PVK - tam mi poslali zakres (příloha) kde vede voda a kanalizace. Teď chtějí at si seženu projektanta a vypracuje dokumentaci, nechce se mi platit 8tis za dům abych pouze věděl zda mě pripojí když dům ješte neni a možná ani nebude můj. Jde mi o to zda existuje možnost že me nepřipojí? Existuje nějaká cesta jak to zjistit bez placení projektanta? Máte někdo zkušenost prosím? Volal jsem na PVK ale bez dokumentace mi neřeknou nic. Případně na koho se obrátit a s kým to řešit. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.