Kačírek místo betonových desek

Rubriky:

Reklama
JS Jaroslav Schwarz @jaroslav.schwarz995 před 4 roky28.05.2020 13:42:00
Kačírek místo betonových desek

Zdravím všechny,

v prvé řadě děkuji moc za přijetí a měl bych jeden dotaz, četl jsem toho hodně všude možně, ale uvítal bych radu někoho či případně rovnou zkušenost. Kolem domu máme betonové desky jakoby chodník, už takto jsme před pár lety koupili a nyní jsme se rozhodli rozšířit tuto plochu, okolo se zbavit ´trávy´a plevelů, dát geotextílii a na ní kačírek 16/32. Okolo domu vyndat betonové desky a mít ho všude, ten mini kačírek co je na nich nyní, toho si nevšímejte :-) Nic dalšího neplánujeme, jako jiné podloží či dodatečnou drenáž, v některém místě máme šíři až 1.5 metru, z přední strany i jednou tolik. Mezi chceme umístit nášlapné kameny.

Jde mi o to, zda to nebude vadit domu, když je takto široká plocha, myslím tím kvůli vodě, otázka je, na kolik toto plní betonové desky od kterých to stejně stříká k fasádě.

Jaký na to máte názor?

Díky předem a fajn den všem.

Jarda

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.