Falcovaná střecha

Rubriky:

Reklama
JH Jiří Horák @jiri.horak245 před 4 roky07.06.2020 20:38:00
Falcovaná střecha

Mám na RD falcovanou plechovou střechu z 60-tých let. Nyní jsem prováděl pravidelnou údržbu - natírání a zaznamenal jsem, že od západu (více fouká) jsou plechy vzedmuté a falc není zřejmě v kontaktu se spodním bedněním - prkny. Pokaždé, když šlápnu na plech tak se propadne níže, než je hrana falcu.
Při pohledu ze spodní strany prken nejsou hřebíky vidět - asi došlo k jejich povytažení. Hřebíky jsou vidět na začátku a na konci střechy, tam kde je falc ještě v kontaktu s prkny.
Když jsem danou situaci řešil s pokrývačem, tak mi nevěřil, že k něčemu takovému mohlo dojít, a že se může stavit v únoru :o(, až bude mít čas.

Prosím o nějakou informaci, jestli má někdo podobnou zkušenost a jak tento problém vyřešil - zatlouct zpět přes plech nelze...

Nechci čekat, až mi vítr odnese střechu...

Díky za jakoukoliv informaci, poučování a hejty prosím vynechte.

hoj

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.