Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký výkon žebříku/radiátoru hledat pro koupelnu o rozměrech (2,4x3,5x2,6)m šířka x délka x výška. Jedná se o rodinný dům ze tří stran jsou stěny bytu. Čtvrtá strana 2,4m venkovní zeď. Situováno v 1.NP, přízemí je vytápěné. Zvládne mi kopulenu vytopit pouze nějaký "žebřík"? Pro vytapění mám kondenzační plynový kotel (takže předpokládám teplotní spád 55/45/20). Děkuji! S pozdravem Otipka Stanislav
Z osobních zkušeností se rovněž přikláním k řešení s využítím kombinace světlého zářiče a k tomu koupelnové těleso -…
před 4 roky
Doporučuji největší žebřík jaky vám tam vejde. Ja mám v přízemí i v patře a v provedení kombi i na elektriku. Od 15…
před 4 roky
Možná se vám to bude zdát jako blbost. Jak budete v koupelně přitápět, když bude venku tak 16 a víc stupňů. To budete…
před 4 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení