TZB-info - Nejčastější chyby při…
Limitujícím faktorem je množství tepla, které je v daném čase k dispozici, a jeho cena v tomto čase. Disproporce se dají vyrovnat správnou velikostí zásobníku tak, aby nebyl zbytečně velký, tedy…
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s řešením, které kombinuje elektrický kotel Protherm RAY a zásobník teplé vody? Jaký je rozdíl oproti čistě průtokovému ohřívači a naopak oproti samostatnému bojleru? Řešení je určeno pro chalupu s kapacitou cca 10 osob. Děkuji za informace. H.Š.
Přesunu to trochu jiným směrem. Když jsem četl v příspěvku p. Hodbodě ty nároky na E.E., tak mě napadlo řešení…
před 4 roky
Přečtěte si https://vytapeni.tzb-info.cz/17959-nejcastejsi-chyby-pri-navrhu-zasobniku-teple-vody Je velmi důležité…
před 4 roky
Máte pravdu, já jsem přehlédl, že se jedná o elektrický kotel. Omlouvám se a beru všechno zpět. Elektrický průtokový…
před 4 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení