beretta exclusive 24i

Rubriky:

Reklama
beretta exclusive 24i

Dobrý den, potřebuji pomoci.
Mám kotel Berettu na chalupě kde s ní vytápím a používám k ohřevu teplé vody místo ele. bojleru. Vytápění funguje ale přestal mi fungovat na ohřev užitkové vody. Mám pouze blokové schéma a nevím jak to celé správně funguje, Vím, že trojcestný ventil sepne (mikrospínač V 3) a spustí čerpadlo, po asi půl vteřině sepne další dotek (mikrospínač M.S., ten by měl spustit jiskru a zapnout plyn), piezoelektrický pochod však neproběhne a voda teče pouze studená. Přitom tento mikrospínač v provozu na vytápění hořák zapne a začne vytápění baráku. Kotel je sice 20let starý, ale každou sezonu jsem protopil kolem 300m3 plynu, čili je ještě jako nový vzhledem době provozu a byl jsem s ním spokojen. Mohl by mi někdo poradit jak na to a nebo kde získat technický popis s vysvětlením funkce tohoto systém. Třeba i u jiného kotle, předpokládám , že funkce bude podobná. Předem všem děkuji za případnou radu, Jiří truhlář, mail - jirkat at mybox.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.